Beleef de Ronde van Vlaanderen

Beleef de Ronde van Vlaanderen met Pauwels

Ben je een getrainde fietser en heb je zin in een onvergetelijke ervaring? Dan moet je 29 maart absoluut vrijhouden in je agenda! Dé vrijdag voor de Ronde van Vlaanderen krijg je namelijk de kans om samen met de renners van het Pauwels Sauzen-Bingoal team te trappen door het prachtige Vlaamse landschap. En alsof dat nog niet genoeg is, zullen ook Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout van de partij zijn.

Dus poets je fiets, pomp je banden op en maak je klaar voor een niet te missen rit van ongeveer 100 kilometer, met de finale van de Ronde van Vlaanderen als kers op de taart.

Wacht niet te lang met inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt!

Beleef de Ronde van Vlaanderen

Praktische informatie

We starten deze geweldige rit midden in het hart van de Ronde van Vlaanderen, in het bruisende centrum van Oudenaarde. Pauwels geeft je de kans om samen met de renners van het Pauwels Sauzen-Bingoal team een deel van het legendarische parcours van de Ronde te beleven, met als hoogtepunt de finale op de iconische Oude Kwaremont & Paterberg.

Deze rit beslaat zo'n 100 kilometer, met een geplande tussenstop om even op adem te komen. En maak je geen zorgen, er staat een ervaren technicus en begeleidingswagen klaar om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt.

  • Datum: vrijdag 29 maart
  • Locatie: Centrum Ronde van Vlaanderen, Markt 43, 9700 Oudenaarde
  • Parking: De Ham, 9700 Oudenaarde of De Meerspoort, Minderbroederstraat, 9700 Oudenaarde
  • Ontvangst: tussen 10u en 10u30
  • Start rit: 11u
  • Einde rit: 15u30
  • Afstand: +/- 100km met tussenstop
  • Materiaal: je beschikt over een koersfiets & helm

Na deze indrukwekkende tocht keren we terug naar het bruisende centrum van de Ronde van Vlaanderen, waar je de kans krijgt om op te frissen onder de douche.

En natuurlijk, na zo'n prestatie verdien je een smakelijke beloning! Vers gebakken broodjes en knapperige frietjes staan voor je klaar, samen met onze heerlijke sauzen.

Deze unieke ervaring is volledig gratis, maar wacht niet te lang met inschrijven! De plekjes zijn namelijk beperkt. Nog vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Schrijf je in voor de Ronde van Vlaanderen met Pauwels

Wil je graag gratis deelnemen aan de rit met het Pauwels Sauzen-Bingoal team op vrijdag 29 maart? Vul dan snel onderstaande gegevens in. Let op: enkel getrainde personen met een koersfiets kunnen deelnemen aan deze fietstocht. Het dragen van een helm is verplicht!