Sauzen voor professioneel gebruik

Bij Pauwels Sauzen geniet je het hele jaar door van meer dan 40 heerlijke smaken. Van geliefde klassiekers als Mayonaise en Ketchup tot speciaalsauzen als Toscane, Andalouse, Tartare en Looksaus. Met Pauwels haal je in één klap een uitgebreid assortiment van de beste smaken in huis. Bovendien staan we bekend om onze innovatie. Zo blijven we voortdurend onze recepten ontwikkelen en testen om onze sauzen nog te verbeteren en nieuwe smaken toe te voegen.

Doseersystemen & verpakkingen

Ontdek het ideale doseersysteem voor jouw verbruik. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende doseersystemen en verpakkingen met handige instructies. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met je vertegenwoordiger. Hij staat klaar om je vakkundig te assisteren bij je keuze.

20ML Stick

Deze kleine verpakking is overal inzetbaar: in kidsboxen, bij takeaway, bij je fastfoodconcept of in entertainmentparken... Elke stick bevat zo'n 20ml saus en is zeer makkelijk te openen. De sticks worden telkens per 200 stuks verpakt in een handige displaydoos met opening om makkelijk en snel uit te delen.