Bezoek Pauwels Sauzen op de Horecabeurs Bredene 2022

Bezoek Pauwels Sauzen op de Horecabeurs Bredene 2022

Op 25 april 2022 opent Horecabeurs Bredene voor de 13e maal haar deuren! Voor een bezoek aan de gekende vakbeurs kan u opnieuw terecht in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken, inclusief het volledige assortiment sauzen, frituurvetten en -oliën van Pauwels.

Bezoek Pauwels Sauzen op de Horecabeurs Bredene 2022

Het grootste gamma koude sauzen voor professionals

Ons commercieel team heet u van maandag 25 t.e.m. donderdag 28 april van harte welkom op stand 3513 van de Horecabeurs Bredene.

Op deze beurs hebt u vier dagen lang de tijd om het volledige assortiment Pauwels sauzen te ontdekken, tot op heden nog steeds het grootste assortiment koude sauzen voor professionals op de Belgische markt. Daarbij gaat er onder de meer dan 40 verschillende smaken uit het gamma dit jaar misschien wel speciale aandacht naar twee specifieke soorten mayonaise: onze Mayo Traiteur en Mayo Chef.

Deze twee mayonaises worden namelijk bereid met een lager gehalte aan olie en eigeel. Desondanks zijn beide mayonaises nagenoeg even romig en “vol” als de traditionele mayonaises in het gamma. In een tijd waarin zowel de prijzen van olie als die van eieren naar recordhoogten stijgen, treden deze twee kwalitatieve mayonaises meer dan ooit op de voorgrond.

Ons commercieel team laat u verder graag nog proeven van o.a. het verbeterde recept van Andalouse Chef, de gloednieuwe Kebabsaus en speciaalsauzen als Martino, Hot Mammouth, Smoelsaus, Toscaanse, Hamburger Triple en alle andere sauzen van het gamma.

Bezoek Pauwels Sauzen op de Horecabeurs Bredene 2022

Frituuroliën en -vetten

Ook voor wie op de Horecabeurs Bredene specifiek op zoek gaat naar verschillende frituuroliën en -vetten is op onze stand 3513 aan het juiste adres. Ons commercieel team kan u er immers volledig op de hoogte brengen van onze verschillende bakproducten.

Met bekende producten als het Fribel rundvet, Palmax, Bofri alsook het Pauwels Oranje, Groen en Blauw in het gamma bieden we bij Pauwels verschillende kwalitatieve vetten aan. Voor wie frituurolie verkiest bieden we dan weer producten aan zoals Fribel Culinaire, Pure en Chef.

Kortom: een hele boterham en dus geven we graag meer toelichten elke dag tussen 11 u-18.30 u en op donderdag van 11u tot 17 u. Hopelijk tot dan!