
Hamburgers & Americain
Tomaat, paprika, peterselie, kervel, wortel, ui, … stuk voor stuk hartige smaken die kenmerkend zijn voor Américaine én die zich tegelijk perfect laten combineren met zowel aardappelproducten als vleesgerechten. Américaine is daardoor niet alleen een populaire saus in de frituren, maar wordt ook gebruikt als smaakversterker in een Bolognaisesaus of om een eigen americain préparé en zelfs steak tartare te bereiden. Daarmee vindt deze koude saus ook snel de weg naar snackbars, brasserieën en broodjeszaken.
Speciale aandacht geven we ook aan Américaine als hamburgersaus. Het is namelijk zo dat de sterke smaak van deze saus uitstekend past bij gegrild rundsvlees. Meer zelfs: Américaine weet zich tussen de burger buns perfect staande te houden tussen alle soorten garnituur op de burger. Het is dan ook geen toeval dat we Américaine in het voorjaar van 2019 al opnamen in ons lijstje van vijf verborgen hamburgersauzen in ons assortiment.