
Nieuwe Béarnaise en Vegan Mayo voorgesteld in Bredene
In onze fabriek te Oelegem rolde in februari voor het eerst een Béarnaise met een Pauwels-etiket van de lijn. Net zoals alle sauzen in ons assortiment kan ook deze Béarnaise geserveerd worden als een koude saus. Daarnaast kunnen we voor het eerst zeggen dat deze Béarnaise ook ideaal is voor warme toepassingen (zie foto). Meer informatie over de lancering van Béarnaise? U vindt het artikel hier.
In het zog van de Béarnaise realiseerden we ook onze eerste mayo zonder ei of Vegan Mayo, een plantaardige variant van de gekende mayonaise en een mooie toevoeging op het veganistisch aanbod van onze klanten. Alles over de Vegan Mayo zelf kan u hier nog even rustig nalezen. Om de feedback uit de markt te noteren, gingen we ook eens op bezoek bij twee klanten die dit nieuwe product meteen in hun assortiment opnamen: Frituur Lutselus en Eetboetiek Royal. Zowel de Béarnaise als de Vegan Mayo konden ook op veel bijval rekenen op de Horecabeurs Bredene waar we tussen 25 en 28 februari aanwezig waren.
Tussen de lancering van Béarnaise en Vegan Mayo door, brachten we ook een bezoek aan onze klant in Dublin, Ierland. Frederic Ulrichts gooide er immers zijn leven om en ruilde zijn kantoorbaan in voor zijn eigen foodtruck. Daarmee toert doorheen hij Dublin en brengt hij de Belgische frietcultuur tot bij de Ieren. Lees alles over onze uitstap in dit artikel.