Pauwels op Horeca Expo 2023

Howdy, Y’all! Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2023

Wie zin heeft in heerlijke hotdogs, sappige wraps en verrukkelijke burgers met de sauzen van Pauwels moet vanaf 19 november zeker een bezoekje brengen aan de stand van Pauwels Sauzen op Horeca Expo. Pauwels gaat 4 dagen all the way en tovert stand 7223 in hal 7 helemaal om tot een waar Amerikaans streetfoodparadijs. Naast heerlijke streetfood met onze sauzen, zullen er ook weer interessante acties zijn en stellen we graag ons nieuw digitaal spaarsysteem aan u voor. Reden te meer om af te zakken naar Horeca Expo.

Pauwels op Horeca Expo 2023

Digitaal spaarsysteem

Ook dit jaar hebben we een primeur in petto. Niet in de vorm van een nieuwe saus, maar wel de onthulling van ons nieuw digitaal spaarsysteem.

“Wij zijn verheugd om dit jaar opnieuw aanwezig te zijn op Horeca Expo en om onze passie voor kwalitatieve sauzen en vetten te delen met de bezoekers”, vertelt Joeri Vandermeeren, commercial Manager OOH. “Op onze stand kan er niet alleen geproefd worden van ons uitgebreid assortiment, maar zullen we ook al een tipje van de sluier onthullen over ons nieuw spaarsysteem”.

Bezoekers die langskomen op de Pauwels stand kunnen daarnaast ook in gesprek gaan met ons ervaren team van vertegenwoordigers. Bent u op zoek naar een specifieke saus of bent u benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben? Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder.

Pauwels op Horeca Expo 2023

Kom langs op onze stand

Op onze stand kan u uitgebreid kennismaken met ons volledig assortiment. Ons gamma bestaat ondertussen uit meer dan 40 koude sauzen en verschillende soorten frituurvetten en – oliën. Wij staan op Horeca Expo voor u klaar onder het genot van een lekker hapje en verfrissend drankje. Bovendien geniet u van interessante kortingen op het volledige gamma en bent u als eerste op de hoogte van ons nieuw spaarsysteem. Reden te meer om langs te komen op onze stand!

Place to be?

Event: Horeca Expo Locatie: Flanders Expo, Gent Datum: 19 t/m 22 november 2023 Stand: hal 7, stand 7223