Pauwels op Horecatel 2022

Pauwels kijkt na succesvolle Horeca Expo vooruit naar nieuwe Horecatel

Tussen 13 en 16 maart 2022 vindt u Pauwels Sauzen weer terug op de grootste Franstalige vakbeurs voor professionals in de Belgische foodservicemarkt: Horecatel. Na een afwezigheid van twee jaar omwille van Covid én de succesvolle editie van Horeca Expo 2021 kijken we bij Pauwels alleszins reikhalzend uit naar een blij weerzien met onze klanten in Marche-en-Famenne.

Pauwels kijkt na succesvolle Horeca Expo vooruit naar nieuwe Horecatel

Sauzen, oliën en vetten

Na een door de coronacrisis gedwongen afwezigheid van twee jaar maken we ons bij Pauwels opnieuw op voor een nieuwe editie van Horecatel. U kan er ons naar goede gewoonte terugvinden op onze vaste plek: Hal 2, stand C12.

Op deze editie van Horecatel presenteren we ons als Pauwels voor het eerst in het Franstalig landsgedeelte als totaalaanbieder van koude sauzen, frituuroliën en –vetten. Het is namelijk de eerste editie van deze vakbeurs sinds Pauwels fungeert als de exclusieve verdeler van alle oliën en vetten onder het vermaarde FRIBEL-merk.

Met nu meer dan 40 verschillende sauzen, 7 vaste frituurvetten en 9 plantaardige frituuroliën in het gamma is onze stand er dit jaar ook wat groter op geworden: 60m² in plaats van de gekende 40m².

Kom proeven

Op productniveau staat Horecatel volledig in het teken van onze aanwinsten voor het assortiment. Vier stuks om precies te zijn, die bovendien een grote relevantie hebben voor grote klantengroepen in Franstalig België.

Zo is er in de eerste plaats onze Mayo Traiteur, de vijfde telg in de mayonaisefamilie. Mayo Traiteur onderscheidt zich hoofdzakelijk dankzij een zeer stevige structuur en is mede daardoor een geliefd product in frituren onder de taalgrens.

Daarnaast presenteren we op onze stand voor het eerst het verbeterde recept van Andalouse Chef. De kruidige smaak van deze hardloper is spek voor de bek van de Waalse consument, aangezien het een publiek geheim is dat men onder de taalgrens graag wat kruidiger en pikanter snackt.

Met onze Kebabsaus hebben we dan weer een gloednieuwe speciaalsaus op maat van de vele pita- en kebabzaken in de regio. We zijn er alvast van overtuigd dat deze “looksaus 2.0”, bereid met knoflook en ras el hanout, heel wat ondernemers in dit segment zal doen watertanden.

Als laatste nieuwigheid komen we dan uiteindelijk uit bij het volledige assortiment FRIBEL. Onze specialisten in frituurvetten en – oliën vertellen u dan ook graag alles over de verschillende mogelijkheden binnen dit gamma. Zo hebben we uiteraard de categorie van de vaste frituurvetten, met o.a. een 100% puur rundvet (Fribel), een mixvet (Bofri) en een 100% plantaardig frituurvet (Palmax). Ook een 100% halal rundvet is bespreekbaar. Hoe deze vetten verschillen van die onder het Pauwels-merk ontdekt u op onze stand.

In de categorie van de frituuroliën bieden we dan weer tal van mogelijkheden aan. Zo maken u graag wegwijs doorheen de 5 Fribel-oliën en leggen we haarfijn het verschil uit op gebied van gezondheid, comfort, ecologie, hittebestendigheid, geur, smaak en prijs.