Op productniveau staat Horecatel volledig in het teken van onze aanwinsten voor het assortiment. Vier stuks om precies te zijn, die bovendien een grote relevantie hebben voor grote klantengroepen in Franstalig België.
Zo is er in de eerste plaats onze Mayo Traiteur, de vijfde telg in de mayonaisefamilie. Mayo Traiteur onderscheidt zich hoofdzakelijk dankzij een zeer stevige structuur en is mede daardoor een geliefd product in frituren onder de taalgrens.
Daarnaast presenteren we op onze stand voor het eerst het verbeterde recept van Andalouse Chef. De kruidige smaak van deze hardloper is spek voor de bek van de Waalse consument, aangezien het een publiek geheim is dat men onder de taalgrens graag wat kruidiger en pikanter snackt.
Met onze Kebabsaus hebben we dan weer een gloednieuwe speciaalsaus op maat van de vele pita- en kebabzaken in de regio. We zijn er alvast van overtuigd dat deze “looksaus 2.0”, bereid met knoflook en ras el hanout, heel wat ondernemers in dit segment zal doen watertanden.
Als laatste nieuwigheid komen we dan uiteindelijk uit bij het volledige assortiment FRIBEL. Onze specialisten in frituurvetten en – oliën vertellen u dan ook graag alles over de verschillende mogelijkheden binnen dit gamma. Zo hebben we uiteraard de categorie van de vaste frituurvetten, met o.a. een 100% puur rundvet (Fribel), een mixvet (Bofri) en een 100% plantaardig frituurvet (Palmax). Ook een 100% halal rundvet is bespreekbaar. Hoe deze vetten verschillen van die onder het Pauwels-merk ontdekt u op onze stand.
In de categorie van de frituuroliën bieden we dan weer tal van mogelijkheden aan. Zo maken u graag wegwijs doorheen de 5 Fribel-oliën en leggen we haarfijn het verschil uit op gebied van gezondheid, comfort, ecologie, hittebestendigheid, geur, smaak en prijs.