Pauwels op Horecatel 2023

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne. U bent dan ook van harte welkom op onze vaste stand 2C12 in hal 2. Wie zien we terug op Horecatel?

Pauwels op Horecatel 2023

Proef de Mexicaanse sfeer

4 dagen lang kan iedereen proeven van de Mexicaanse sfeer op onze beursstand. Sombrero’s en nacho’s all the way! Bovendien hebben we ook een special act in petto dat volledig in het thema van dit jaar past! Wat deze act dan wel mag zijn, dat gaan we uiteraard nog niet verklappen. Plan alvast maar een bezoekje in, want u kan weer uitgebreid kennismaken met ons volledig assortiment sauzen, frituuroliën en -vetten. We hebben ook enkele nieuwigheden die we graag aan u voorstellen.

Cheddar & Salsa

Horecatel is de ideale moment om te proeven van onze allernieuwste (dip)sauzen. Staat het water u al in de mond? Op Horecatel inspireren wij u graag hoe u deze sauzen kan serveren. Één adres: stand 2C12, hal 2.

Pauwels Cheddar

Cheddar

Deze smeuïge saus op basis van Cheddar kaas valt niet voor niets onder de klassiekers der (dip)sauzen. De pittig smakende kaas zorgt voor de ultieme smaakbeleving en laat u voor even wegdromen naar andere sferen. Deze smaakmaker kan zowel koud als warm geserveerd worden en is haast onmisbaar in uw assortiment en natuurlijk op Horecatel.

Pauwels Salsa

Salsa

Een pittige saus die zeker niet weg te denken is uit uw keuken. Voor deze kruidige salsa saus worden enkel en alleen de beste tomaten gebruikt. De finishing touch? Dat is ongetwijfeld de subtiele paprikasmaak. De pittige Salsa vormt dan ook de ideale basis voor uw keuken en klanten.

Fribel halal mix

Fribel Halal Mix

Tegenwoordig is er overduidelijk een stijgende trend in de vraag naar gemengde frituurvetten. Naast de markt voor gemengde vetten, neemt ook de interesse in halal vet jaar na jaar toe. Bij Pauwels en als exclusieve verdeler van Fribel vetten, is het dan ook onze taak om te blijven innoveren. Op Horecatel stellen we u graag voor aan ons eerste 100% halal gecertificeerde mixvet.

Dit mixvet brengt vele voordelen met zich mee. Zo is de levensduur van Halal Mix langer dan een 100% dierlijk vet. Daarnaast is het vet ook lichter verteerbaar en blijft tegelijkertijd de unieke smaak van rundvet bewaard. Tot slot is Halal Mix verkrijgbaar in de handige verpakking van 4×2,5 kg.

Pauwels op Horecatel 2023

Bezoek onze stand

Op onze stand kan u onze nieuwigheden ontdekken, maar uiteraard ook kennismaken met onze bestaande sauzen, vetten en oliën. Van 12 tot en met 15 maart verwelkomen we u graag op onze stand met een heerlijk hapje en een verfrissend drankje. Let’s ketchup soon!

Event: Horecatel Locatie: Rue des Deux Provinces 1, B_6900 Marche-en-Famenne Datum: 12 t/m 15 maart 2023 Stand: hal 2, stand 2C12