Pauwels op Horeca Expo 2022

Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2022

“Goedemiddag” wordt voor vijf dagen “¡Buenas Tardes!”, want dit jaar dompelen we u onder in een Mexicaanse sfeer op de grootste beurs voor food professionals in Vlaanderen. Van 20 tot en met 24 november kan u ons namelijk terugvinden op Horeca Expo. Naast onze nieuwigheden kan u genieten van lekkere hapjes met onze sauzen. Ook dit jaar zullen er bovendien weer interessante acties zijn. Reden te meer om af te zakken naar Horeca Expo.

Op onze stand 7223 in hal 7 kan u uitgebreid kennismaken met ons volledig assortiment. Ons gamma bestaat ondertussen uit meer dan 40 koude sauzen en verschillende soorten frituurvetten en – oliën. En ook dit jaar hebben we een aantal nieuwigheden!

Fribel Halal Mix

De laatste jaren merken we een stijgende trend in de vraag naar gemengde frituurvetten. Naast de markt voor gemengde vetten, neemt ook de interesse in halal vet jaar na jaar toe. Als exclusieve verdeler van Fribel vetten, blijven we dan ook steeds innoveren. We stellen u op Horeca Expo met veel plezier voor aan ons eerste 100% halal gecertificeerde mixvet.

De vele voordelen?

De levensduur van Halal Mix is langer dan een 100% dierlijk vet. Halal Mix is lichter verteerbaar. De unieke smaak van het rundvet blijft bewaard. Halal mix is verkrijgbaar in de handige verpakking van 4×2,5 kg.

Nieuwe dips

Kom als eerste proeven van onze nieuwe dips.

Graag delen we alvast een kleine tip. De nieuwe dips smaken ongelofelijk lekker bij krokante nacho’s. En toeval of niet, op onze stand hebben we een aantal nachomachines tot onze beschikking.

Pauwels op Horeca Expo 2022

Kom langs op onze stand

Op onze stand kan u onze nieuwe dips, maar uiteraard ook al onze bestaande producten komen proeven. 5 dagen lang verwelkomen we u graag onder het genot van een lekker hapje en een verfrissend drankje. Als kers op de taart geniet u bovendien van interessante kortingen op het volledige gamma.

Place to be?

Event: Horeca Expo Locatie: Flanders Expo, Gent Datum: 20 t/m 24 november 2022 Stand: hal 7, stand 7223