Pauwels op Horeca Expo 2024

Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2024

Als je zin hebt in smakelijke hotdogs, sappige wraps en overheerlijke burgers met de sauzen van Pauwels, dan moet je vanaf 17 november zeker langsgaan bij de stand van Pauwels Sauzen op Horeca Expo. Vier dagen lang gaat Pauwels volledig los en verandert stand 7223 in hal 7 in een echt streetfoodparadijs.

Naast het genieten van verrukkelijk streetfood met onze sauzen, zijn er ook boeiende acties en presenteren we graag ons nieuw doseersysteem. Alle reden dus om Horeca Expo niet te missen.

Pauwels op Horeca Expo 2024

Nieuw doseersysteem

Op Horeca Expo presenteren we met trots ons nieuw doseersysteem voor de 5L Bag-in-Box verpakking. Dit gloednieuw en betaalbare dispensersysteem brengt het gemak van gebruik naar een hoger niveau. Het pompsysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar heeft ook een strak en aantrekkelijk ontwerp en werd uitgebreid getest door ervaren sausspecialisten.

Benieuwd? Breng dan zeker een bezoekje aan onze stand en ontdek in primeur ons nieuw doseersysteem.

Pauwels op Horeca Expo 2024

Bezoek onze stand

Op onze stand kan je uitgebreid kennismaken met ons volledig assortiment. Ons gamma bestaat ondertussen uit meer dan 40 koude sauzen en verschillende soorten frituurvetten en – oliën.

Wij staan op Horeca Expo voor je klaar onder het genot van een lekker hapje en verfrissend drankje. Bovendien geniet je van interessante kortingen en ben je als eerste op de hoogte van ons nieuw doseersysteem. Reden te meer om langs te komen op onze stand!

Place to be?

Event: Horeca Expo Locatie: Flanders Expo, Gent Datum: 17 t/m 20 november 2024 Stand: hal 7, stand 7223