Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

Met namen zoals K3, #LikeMe en Camille Dhont wordt de eerste editie van het Ostend Kids Festival onvergetelijk. Net als de catering trouwens, want organisatoren Eventor en Blue Sky Concerts zullen naar verwachting zo’n 5.000 bezoekers laten genieten van lekkere snacks met Pauwels sauzen.

Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival 2

Ostend Kids Festival

“Tomorrowland komt naar Oostende!” – althans dat riep zanger Filip D’haeze toen hij eind maart voor 250 leerlingen van het Onze-Lieve-Vrouwecollege uit Oostende het nieuwe kidsfestival “Ostend Kids Festival” aankondigde. Op 10 juli vindt de eerste editie plaats in de ACEG Wellington Arena. “Met 8.000 plaatsen op de tribune de ideale locatie voor dit event”, klinkt het bij de organisatoren.

De line-up voor het Oostend Kids Festival belooft alvast veel goeds. Zo maken onder meer de personages uit #LikeMe, de bekendste jeugdserie van het moment, hun opwachting. Ook Camille Dhondt, bekend van haar rol in #LikeMe en haar recente ontmaskering in het programma The Masked Singer, zal een spetterend optreden geven. Uiteindelijk zullen de dames van K3 de eerste editie afsluiten omstreeks 17u.

Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

Partner Pauwels Sauzen

Naast al deze indrukwekkende namen pakt men op het Ostend Kids Festival ook uit met een breed gamma aan randanimatie. Van kinderdisco’s en springkastelen tot speelattracties, bungee-trampolines en kindergrime.

Om het plaatje compleet te maken, zullen er op de “festivalweide” ook tal van drank- en eetkraampjes ingericht worden. Daarin zullen allerhande snacks geserveerd worden met een ruim assortiment aan Pauwels sauzen. Daarnaast zetten we bij Pauwels ook financieel onze schouders mee onder dit leuke initiatief.

Eén ticket voor een volledige dag kost 28 euro. Tickets kan je bestellen via www.blueskyconcerts.be of www.ostendkidsfestival.be.