
Traditioneel, Chef of Speciaal
Andalouse is, na Mayonaise, de belangrijkste snacksaus. Maar bestaat er wel zoiets als ‘de perfecte Andalouse’?
“Sommige klanten hebben hun Andalouse graag zacht van smaak met een lichte prikkel en een zachte oranje kleur, met weinig zichtbare kruiding. Anderen verkiezen een donkerdere Andalouse met een straffere smaak en een groffe groene kruiding die best in het oog mag springen”, weet Joeri. “Om op beide voorkeuren een antwoord te bieden, hebben we respectievelijk onze traditionele Andalouse en de iets straffere Andalouse Chef in de aanbieding”
Om het assortiment Andalouse helemaal op punt te zetten, pakte Pauwels vorig jaar uit met een derde Andalouse. “Onze Andalouse Spéciale is een antwoord op een derde voorkeur die tijdens smaaktesten naar boven kwam, namelijk het mondgevoel. Met de toevoeging van knapperige stukjes ui in de Andalouse werd deze saus robuuster en kreeg ze dankzij de extra bite ervan een nieuwe dimensie.”