
Exclusief voor professioneel gebruik
Die toekomst oogt alleszins rooskleurig voor Frituur Conny en Franky , want de klanten komen vaak van ver. “Mede dankzij goede mond-aan-mond-reclame en positieve beoordelingen op TripAdvisor staat onze zaak tot buiten de stadsgrenzen gekend voor kwalitatieve comfort food in de Brits-Amerikaanse stijl“, zegt Franky. “Van verse hamburgers en hot dogs tot specialiteiten als cheese steak, barbecue ribs en Mac ’n Cheese. Doordat we onze gerechten zelf maken en daarvoor ook onze eigen ingrediënten uit te kiezen, kunnen we een menu aanbieden dat uitblinkt in authenticiteit en kwaliteit. Daarvoor komen de mensen terug.”
Van bij de opstart in 1998 kozen Conny en Franky voor een samenwerking met Pauwels sauzen. “Een bewuste keuze”, zegt Conny, “want in tegenstelling tot vele andere merken zijn Pauwels sauzen niet beschikbaar voor de consument in de supermarkt. Het merk richt zich namelijk voor de volle 100% op professionele gebruikers zoals wij. Die exclusiviteit is de perfecte match met het even exclusieve karakter van ons menu. Bovendien is het grote assortiment ook interessant wanneer we zelf creatief aan de slag gaan in de keuken. Het koppelen van nieuwe burgers aan één van de vele sauzen is telkens opnieuw een leuke oefening.”
In het vaste sauzenassortiment van Conny & Franky vinden we Americaine, Andalouse, Cocktailsaus, Curry, Mammouth, Mayonaise, Samurai, Tartaar de Luxe en Vegan Mayo. “Onze klanten bestellen heel vaak de Americaine, Andalouse en Samurai. Zelf ben ik de grootste fan van die eerste twee sauzen”, zegt Franky. “Voor alle sauzen gebruiken we hoofdzakelijk de 1 liter tubes omdat we daarmee heel gemakkelijk met de saus tot bij de burger kunnen. Onze keuken is namelijk minder geschikt voor een vaste plek voor de sauzen.
"Onze Billy Burgers worden bereid met zelfgemalen rundsvlees, huis gecured spek en geserveerd op een echte Amerikaanse potato bun met saus naar keuze."