Pauwels aan het woord bij het VOKA charter duurzaam ondernemen

Looking naar een nieuwe job? Kom naar onze jobdag

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan op zaterdag 12 oktober naar Oelegem en ontdek het geheime recept achter Pauwels Sauzen. Leer de uiteenlopende carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf kennen, van operatoren tot technici – we verwelkomen alle talenten!

Samen met SD Worx en Tempo Team zorgen we voor een onvergetelijke dag.

Datum: zaterdag 12 oktober 2024 Locatie: Pauwels Sauzen, Vaartstraat 176, 2520 Oelegem Wanneer: tussen 9u30 en 12u30 Rondleiding: 9u30, 10u15, 11u en 11u45

Ben jij net zo enthousiast als ons? Schrijf je dan snel in door een mailtje te sturen naar [email protected] met vermelding van je naam, telefoonnummer & vermelding van de rondleiding waaraan je zal deelnemen.

Word jij onze nieuwe collega?

Kom op zaterdag 12 oktober naar onze jobdag en ontdek jouw volgende uitdaging! Of je nu ervaren bent als operator of een passie hebt voor techniek, bij ons vind je je plek. Maak kennis met de dynamiek van ons team en ontdek de vele mogelijkheden binnen ons snelgroeiende bedrijf.

Geen ervaring? Geen probleem! We begeleiden je graag en leren je de kneepjes van het vak. Bij ons draait het om jouw motivatie en soft skills.

Openstaande vacatures:

  • Batch operator
  • Proces operator
  • Technisch operator
  • Operator glasopzet
  • Magazijnier
  • Storingstechnieker
  • Heftruckchauffeur

Onze sauzen zijn overal

Of je jezelf er nu bewust van was of niet: je kent ons ongetwijfeld al jaren op de één of andere manier.

Pauwels is namelijk één van de grootste sauzenfabrikanten in Europa. Van de Mayonaise in binnen- en buitenlandse supermarkten, de saus op één van ’s werelds bekendste hamburgers en de Andalouse op de frietjes van de frituur tot de Mosterd op de hotdogs naast het voetbalveld.

Momenteel liggen er zelfs 20 unieke Pauwels sauzen in meer dan 1.500 supermarkten in België. Kortom: onze sauzen zijn overal en dat hebben we te danken aan zo’n 300 gepassioneerde medewerkers die iedere dag het beste van zichzelf geven.