
Truffelmayonaise
Dat een mayonaise tegenwoordig bewerkt wordt met wasabi, pesto, jalapeño pepers of truffels is voor insiders van de foodservice industry allerminst een verrassing. Eigenaars van restaurants, brasserieën, snacksbars, frituren of foodtrucks staan namelijk anno 2019 voor de uitdaging om hun klanten te blijven verrassen met leuke suggesties en nieuwe combinaties. U weet wel: gerechten waar u voor terugkomt, en daar speelt een bijzondere saus natuurlijk een belangrijke rol in.
Ondanks het exclusievere karakter van truffels, is onze Truffel Mayonaise geschikt voor iedere keuken. Dat bewijst een rondvraag bij ons eigen cliënteel in snacking. “Zo zien we bijvoorbeeld dat onze creatievere klanten Truffel Mayonaise gebruiken om een leuke, feestelijkere touche te geven aan een croque monsieur, een broodje carpaccio en een beefburger met bijvoorbeeld wat rucola en bacon“, zegt Sales Manager Joeri Vandermeeren. “Ook in de brasseriekeuken worden gerechten als een caesar salad, lamskoteletjes en een rundsteak op dezelfde manier in een handomdraai in een nieuw, winters jasje gestoken. Zélfs in de lokale frituren heeft Truffel Mayonaise een plek. Een broodje (kip-)kroket met Truffel Mayonaise is namelijk buitengewoon lekker én een ideale suggestie tijdens de koude maanden. Ook een luxevariant op een gewoon frietje hebben we al gezien: de Friet Deluxe met rode ui, peterselie, geraspte parmezaan en een toefje Truffel Mayonaise. Winterse creativiteit troef!”