Triple bacon burger met Andalouse Chef
Hoe meer bacon, hoe beter! Daarom bedachten we een recept met niet één, niet twee, maar drie lagen bacon én onze kruidige Andalouse Chef: een burger om van te watertanden!
Zo rijk aan smaak, daar past niemand voor! Onze chefs hebben de beste ingrediënten gekozen voor deze zeer verfijnde Andalouse Chef. Een romige saus die tomaat en mosterd alle eer aandoet en ook nog eens is rijk is aan ui en kappers. Ideaal voor een sublieme en verfijnde toets.
Deze Andalouse Chef maakt alle smaakpapillen wakker en beloofd het ideale condiment te zijn voor lamskroontjes, lekkere falafel balletjes of een typisch Spaanse lomo varkensgebraad.
50% koolzaadolie, tomatenpuree, mosterd (water, azijn, mosterdzaden, voedingszuur: citroenzuur; specerij), azijn, glucose-fructosestroop, 2.7% scharreleigeel, sojasaus (water, sojabonen, zout, azijn), zout, specerijen (bevat mosterd), gemodificeerd zetmeel, suiker, melasse, uien, kappers (kappers, azijn, water, zout), limoensap van concentraat, specerijextracten, aroma, kleurstoffen: carotenen, paprika-extract; conserveermiddel: sorbinezuur; kruiden, verdikkingsmiddel: xanthaangom; antioxidant: calciumdinatrium-EDTA.
We adviseren de saus na opening koel te bewaren en binnen de maand te verbruiken. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.
Ontdek hieronder hoe je dit doseersysteem gebruikt. Je kan dit doseersysteem steeds opvragen bij je vertegenwoordiger.
Gemiddelde waarde | per 100g |
---|---|
Energetische waarde | 2065/501 g |
Vetten |
51.4
g
4.1
g
|
Koolhydraten |
6.9
g
4.8
g
|
Eiwitten | 1.5 g |
Omega 3 | 2.5 g |
Zout | 1.7 g |
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties, promo's en leuke recepten!