Frituurolie Fribel Culinaire

Frituurolie Fribel Culinaire Bag-in-Box 15L

Art. 57304

De Rolls Royce onder de FRIBEL-frituuroliën. Fribel Culinaire is een 100% vloeibare frituurolie samengesteld uit koolzaadolie, zonnebloemolie en palmolie. Die samenstelling zorgt er voor dat deze olie zeer hittebestendig is, waardoor u er lang mee kan frituren. Fribel Culinair bevat bovendien geen synthetische additieven, maar wél 100% plantaardige antioxidanten die de levensduur van deze olie tot een maximum verlengen. Deze frituurolie bevat ook de meest optimale diëtische eigenschappen, want de toegevoegde antioxidanten zorgen ervoor dat uw bakgoed minder olie opneemt. Ook de rookontwikkeling van Fribel Culinair is aanzienlijk minder.

100% plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, zonnebloem high oleic, palm), anti-oxidant; plantenextract rijk aan tocopherolen en citroenzuur.

Wij adviseren deze frituurolie koel en droog te bewaren.

Gemiddelde waarde per 100g
Energetische waarde 3700/900 kj/Kcal
Vetten 99.8 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 12.6 g
Koolhydraten 100 g

Nog vragen?

Twijfel je nog? Laat ons je bijstaan bij je keuze. Neem contact op met je vertegenwoordiger en ontdek welk frituurvet of -olie het beste bij jou past.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Met een jaarlijkse productie van zo’n 100 miljoen kilogram aan koude sauzen in België behoort Pauwels Sauzen tot de grootste sauzenfabrikanten in Europa.

Een passie voor lekkere sauzen, een innovatieve en flexibele aanpak naar de klanten toe en een gedreven handelsgeest van enkele ondernemende families zijn daarvoor de belangrijkste ingrediënten gebleken.

Join the club?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties, promo's en leuke recepten!