Dat is al een eeuwigheid geleden. Letterlijk dan, want sinds 1909 maken we bij Pauwels Mosterd voor kruideniers in Borgerhout. In die begindagen trokken we met paard en kar langs deuren, waar we stenen bokaaltjes bijvulden. Enkele jaren later breidden we ons assortiment uit met de productie van Mayonaise, Cocktail, Andalouse en tal van andere klassiekers. Vandaag de dag exporteren we zelfs onze producten ver buiten de landsgrenzen.
Van alle plaatsen waar onze sauzen gesmaakt worden, ken jij ons wellicht het beste van in de frituur. Daar hebben de sauzen onder ons eigen Pauwels-merk al jaren een vaste plaats in het gamma. Sinds juni ’21 is datzelfde Pauwels-merk ook beschikbaar in de supermarkt.
Met een jaarlijkse productie van zo’n 100 miljoen kilogram aan koude sauzen in België behoort Pauwels Sauzen tot de grootste sauzenfabrikanten in Europa. Een passie voor lekkere sauzen, een innovatieve en flexibele aanpak naar de klanten toe en een gedreven handelsgeest van enkele ondernemende families zijn daarvoor de belangrijkste ingrediënten gebleken.