Meest verkocht
Pauwels Frituurvet Blauw

Frituurvet Blauw 4X2,5KG

Art. 70707

Het frituurvet Blauw is een 100% plantaardig vet van hoog niveau. Door zijn uitmuntende kwaliteit, gaat dit type vet ook bijzonder lang mee. Een extra troef in je keuken! Door de plantaardige samenstelling is dit vet ook makkelijk verteerbaar. Voor onweerstaanbare lekkere frietjes of andere gefrituurde snacks.

Plantaardige oliën en vetten (palmolie 95%, gedeeltelijk geharde palmolie 5%), antioxidant: butylhydroxytolueen; antischuimmiddel: dimethylpolysiloxaan.

Kan sporen van mosterd bevatten.

We adviseren de saus na opening koel te bewaren en binnen de maand te verbruiken. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.

Gemiddelde waarde per 100g
Energetische waarde 3700/900 kj/Kcal
Vetten 100 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 58 g
Omega 3 4 g

Nog vragen?

Twijfel je nog? Laat ons je bijstaan bij je keuze. Neem contact op met je vertegenwoordiger en ontdek welk frituurvet of -olie het beste bij jou past.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Met een jaarlijkse productie van zo’n 100 miljoen kilogram aan koude sauzen in België behoort Pauwels Sauzen tot de grootste sauzenfabrikanten in Europa.

Een passie voor lekkere sauzen, een innovatieve en flexibele aanpak naar de klanten toe en een gedreven handelsgeest van enkele ondernemende families zijn daarvoor de belangrijkste ingrediënten gebleken.

Join the club?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties, promo's en leuke recepten!